Employee Experience Platform

WEBSITE ONTWIKKELING

#website #AIDA

 

WEBSITES

De huidige generatie website zijn alleskunners. Ultiem qua design, op elk apparaat even mooi, gekoppeld aan services en nog veel meer...

Uw merk begint bij uw website. Welk gevoel wekt het op. Hoe gaat het om met de bezoeker of de klant. Welke diensten kan een klant online al afnemen.

Onze website opzet is uniek.
Wij denken altijd vanuit een funnel. Wat moet de website doen in elk stadia van een bezoekers.

DIt doen we door de site langs de AIDA methode te leggen in alle fases en onderdelen van de site.
 

Lees meer

ATTENTION

De eerste indruk is de allerbelangrijkste. Deze moet niet allen zorgen voor een indruk, maar vooral voor aandacht. Een drang naar het vervolg. Deze fase in website bezoek is bepalend voor de zogeheten funnel. Hoe vervolgt de bezoeker zijn weg door de website naar het doel.

INTEREST

Na de fase van Aandacht moet de bezoeker voldoende zijn aangehaakt bij uw verhaal om de interesse verder te vegroten. Hierin vervolgt de bezoeker zijn drang om meer informatie te krijgen en uw verhaal verder te zien en beleven.

 

DESIRE

Na de eerste 2 fases voor de bezoekers dient de website te voorzien in de mogelijkheden van de onderwerpen. Voldoende informatie, beeld, en uitleg. Een belangrijke fase om de bezoeker  over te lagen gaan naar de juiste aktie.

ACTION

Onze website aanpak is gericht op een uiteindelijke aktie. Dit kan zijn van een aankoop tot een ingevuld formulier. Echter alle stappen leiden naar het resultaat van de website.

TECHNIEK

Onze aanpak verschilt per klant. Wij bouwen in meerdere platformen waarbij onze expertise ligt op het Phalcon Framework.

Hiernaast ontwikkelen we in Wordpress. Kiezen altijd het passende CMS.

Mobiel ontwikkelen we de website, ,maar kunnen ook de apps ontwikkelen.

Onze designs worden altijd in Bootstrap ontwikkeld.

Community Networkz 2016

ONZE  PROJECTEN

Mega Sint

Spektakel

Dinsdag 18 oktober heeft Community Networkz in nauwe samenwerking met Julianatoren de thema website "Het mega sint spektakel"  opgeleverd. Een evenement  waar de show van Pablo Piet zal draaien in de Juliaantoren