VACATURE STAGIAIR(E) SOCIAL MARKETING

#Vacature #SocialMedia #Stage

 

Stagiair(e) Social Marketing

Wij zijn per direct op zoek naar een Stagiair(e) Social Marketing met de juiste set skills om ons team te versterken!

Stagiair(e) Social Marketing


 

Ben jij opzoek naar een uitdagende social marketing stageplek in hartje Amsterdam?

Volg jij een MBO/HBO studie op het gebied van marketing en communicatie? Heb jij veel kennis van social media? Ben jij creatief? Vind jij het fijn om zelfstandig te werken? Schijf jij foutloze teksten én ben jij sterk in het schrijven van teksten?  Lees dan snel verder!

 

Adverteren via social media is erg effectief gebleken de afgelopen paar jaar. Toch is het nog een erg nieuwe markt. Daarnaast is het vaak lastig om dit goed toe te passen door de vele mogelijkheden binnen het adverteren. Roundabout, een onderdeel van Community Networkz, creëert unieke doelgroepen voor haar klanten, en helpt deze doelgroepen te bereiken door ze gericht te laten landen op een specifieke website of app door middel van social media campagnes.

 

Daarnaast heeft Community Networkz ook Workscreen, een bijzonder Social Intranet op basis van haar eigen Social Network platform. Community Networkz werkt voor hele mooie merken waaronder: #Julianatoren, #Activision, #DiningCity, #BALR., #Holiday on Ice, #Flinders en nog veel meer!  

 

Voor Roundabout zijn wij op zoek naar een super enthousiaste social marketing stagiair(e). Als social marketing stagiair(e) ga jij social media-marketingcampagnes opzetten, opvolgen, analyseren en evalueren voor klanten zoals Julianatoren. Verder houd jij je bezig met het maken van een content planning, verzorg jij de webcare en ga jij klantenreacties meten en monitoren.

Je gaat werken in een flexibele omgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden jou een zeer interessante stage in een waanzinnig team, een leuke stagevergoeding en een dosis slechte woordgrappen aan de lunchtafel.

 

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren?

Klik dan op de onderstaande solliciteerknop of stuur snel een e-mail met jouw motivatie naar amina@community-networkz.com

en wie weet zien we je snel!

 

Community Networkz 2016