Branded! Interviewt: 'Philip de Roos' oprichter van Legalloyd


Deze vrijdag betreden wij samen met Philip de wereld van advocaten en kijken wij hoe hij met zijn bedrijf zijn online strategie aanpakt. 'Legalloyd' een online platform waarin ondernemers al hun juridische zaken kunnen regelen. Als oprichter hiervan en met tien jaar ervaring als advocaat kent hij natuurlijk alle haken en ogen in deze wereld, en probeert hij met het platform de consument te benaderen. Kijk op onze site voor meer vlogs en Interviews

#Branded #branded #interview #vlog #PhilipdeRoos #advocaat #Legalloyd #ervaring #storytelling #onlineplatform #juridischezaken #advocatuur #onlinemarketing #marketing #MKB #RogierVisser #socialmedia #onlinemarketingvindbaar #ondernemers #CommunityNetworkz

Featured Posts
Recent Posts
Archive