Blog: Practice what you preach!


Sinds enkele jaren wordt ons team van Community Networkz ingehuurd door bedrijven om hun Online Marketing & Social media Strategie en Uitvoering te doen.

Een ongelooflijk leuke en mooie klus die we elke keer mogen klaren voor deze bedrijven en hun merken.

Maar een lastige klus ook, zeker waar het gaat om de ontwikkelingen van Social Media. Deze gaan met de snelheid van het licht , dagelijks zijn er ergens wel veranderingen, aanpassingen, nieuwe initiatieven en ontwikkelingen.

De eerste uitdaging is om dat allemaal bij te houden.

De andere uitdaging is er iets van en over te vinden.

Onze klanten huren ons in om onze expertise. Ze verwachten logischerwijs dat we er iets van weten en vinden, maar beter nog, dat we weten wat we ermee moeten doen in hun specifieke case.

En daar wringt de schoen.

Want dezelfde klanten vinden het vaak niet zo'n bijster goed plan als we dingen uitproberen op hun merk. Kies maar een ander hoor ik ze denken...

Intussen hebben we anderhalf jaar geleden besloten om ons als expert te laten zien en de ontwikkelingen een gezicht te geven.

Een eigen seminar....1x per jaar organiseren we een event waar we gerenommeerde sprekers het publiek laten meenemen door deze ontwikkelingen.

Een super goed idee zo bleek uit de opkomst , maar nog meer uit de leuke reacties.

Jongstleden 2 februari was ons 2de event genaamd "Branded! 2017".

De week erna namen we als team een prachtige beslissing.

We gaan Branded! als merk lanceren.

Maar de reden is nog veel leuker.

We gaan laten zien aan onze klanten hoe wij zelf een eigen merk in de markt zetten. Met alle aspecten die daarbij horen. Een website, app, social media, whatsapp, email, analytics, video, vlogs, events....en meer.

Een perfecte gelegenheid voor ons team om zich verder te ontwikkelen, maar vooral een proeftuin waarin we veel dingen kunnen uitproberen. Allemaal bedacht om onze klanten meer en meer inzichten te geven in de veranderingen, maar vooral de consequenties of mogelijkheden die zich aanbieden. En in sommige gevallen de "DON'T DO" scenario's.

Onze eerste weken zitten erop.

En wat een leuke klant zijn wij zelf :)

En de resultaten ........ ronduit verbluffend.

In deze weken hebben we Vlogs gelanceerd, video interviews, onze website, email marketing, whatsapp marketing, en zijn er nog 100 ideeen...

Afgelopen week meer dan 300% groei op traffic en 100%+ groei op bijna alle meetbare vlakken.

Een geweldig resultaat voor ons team.

Het merk "Branded!" is officieel geboren.

Wat doet Branded! ?

Heel logisch eigenlijk, We brengen je dagelijks op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing & Social Media.

Neem zelf maar een kijkje...www.branded2017.social


Featured Posts
Recent Posts