KLM wijst je de weg met Emoji's!


In iedereen schuilt er wel een ontdekkingsreiziger. Want wat is er nou leuker dan nieuwe steden te ontdekken of op plekken komen die je alleen maar kent van foto's en verhalen. Dus wat doe, je pakt je koffer en je neemt het eerst volgende vliegtuig naar New York en bereid je voor om de stad te verkennen. Eenmaal op locatie gekomen kom je er achter dat de The Big Apple veel groter is dan je dacht. Je bent opzoek naar een bushalte in de buurt, een pinautomaat of juist een treinstation. Wat doe je? Pak je ouderwets een kaart erbij, de Google Maps App of ga je rond vragen? Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden? KLM geeft je het antwoord, de Emojis! KLM weet prachtig in te haken op het gebruik van de Emojis en gaat je met behulp van deze emoticons jou via Messenger de weg wijzen. "Wij geloven dat we moeten zijn waar onze klanten zijn en daarom zijn KLM en Messenger de perfecte combinatie. Deze nieuwe emoji-service is een logische volgende stap," aldus Tjalling Smit, Senior Vice President E-Commerce Air France KLM KLM’s nieuwe service op Messenger is voor iedereen beschikbaar, bekijk voor meer informatie hieronder de video.

#socialmedia #KLM #Messenger #Emojis #Emoji #Emojis #reizen #plattegrond #NewYork #Rome #emoticons #customerservice

Featured Posts
Recent Posts
Archive