Facebook ziet Snapchat als bedreiging!


Stories. Een groot succes waar Snapchat mee begonnen is en Instagram klakkeloos kopieerde. Inmiddels heeft ook WhatsApp deze functie overgenomen in de vorm van status updates en bij Facebook staat het idee nog in de testfase. Facebook heeft openlijk geuit dat deze functie overgenomen is van Snapchat, maar ondanks dat heeft het Snapchat nog niet omver weten te krijgen.

Waarom is Snapchat zo’n grote bedreiging voor Facebook? Snapchat wil in maart de beurs betreden. De waarde van het bedrijf was eerst geschat op een 25 miljard dollar, inmiddels blijkt dat te enthousiast zijn gedacht en zullen ze het moeten doen met 18,5 miljard dollar. Met dit bedrag zou Snapchat prima in het rijtje van de grote jongens passen zoals Facebook en Google. Dat Facebook Snapchat functies kopieert laat zien dat Snapchat sterk in de markt staat en zeker een bedreiging vormt voor Facebook. Ondanks dat investeerders met twijfels toekijken nemen de adverteerders, bedrijven en merken dat Snapchat gebruikt een grote hap uit de inkomsten van de Facebook advertenties.

#Facebook #Snapchat #Instagram #WhatsApp #beurs #Google #investeerders #adverteerders #bedrijven #inkomsten #Facebookadvertenties

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square