Facebook opent aanval op LinkedIn


Personeel werven op Facebook is nog nooit zo makkelijk geweest. Binnenkort gaat Facebook een nieuwe dienst lanceren die het mogelijk maakt om sollicitanten met 1 klik te laten solliciteren op een vacature! Mark Zuckerberg opent hiermee een directe aanval op LinkedIn, die sinds kort is over genomen door Microsoft. In de Verenigde staten en in Canada is deze jobs tab al ingevoerd en zal binnenkort ook in Europa verschijnen. Met de jobs tab die bedrijven straks op hun Facebookprofiel kunnen toevoegen, kunnen sollicitanten direct op de vacature reageren met een reageer direct button. Voor deze nieuwe functie wilt Facebook bedrijven laten betalen zodat de vacature bij de juiste doelgroep verschijnt. Deze doelgroep kan vooraf door het bedrijf worden ingesteld.

#Facebook #LinkedIn #solliciteren #vacatures #jobstab

Featured Posts
Recent Posts
Archive