Een video zegt meer dan duizend foto's!


Diensten en producten worden steeds minder snel verkocht met behulp van traditionele reclame. Dagelijks worden onze hersenen geconfronteerd met ontelbare beelden waarin reclames ons allerlei keuzes voorschotelen. Door de overmaat van prikkels in onze omgeving, zijn onze hersens genoodzaakt om de boel te filteren en alleen de dingen die echt belangrijk voor ons zijn naar voren te schuiven. Omdat reclame door dit filterproces grond verliest is het zo belangrijk om op te vallen en meer gebruik te maken van gevoel en beleving rondom je brand. Een foto zegt meer dan duizend woorden, wat zal dan het effect dan zijn van een video? Bedrijven vertellen altijd aan de aan consumenten hoe goed hun brand is. Maar ze zouden het moeten laten zien!

Het unieke verhaal van jouw brand moet de harten van de consument voor zich winnen! Een video is nou eenmaal sterker in het los wrikken van emoties dan een stilstaande foto, want met bewegend beeld en geluid bereik je in één keer meerdere zintuigen keer en creëer je veel meer beleving en gevoel rondom jouw brand. Als bedrijf wil je dus een uniek verhaal overbrengen wat opvalt voor jouw doelgroep. Met een goede videomarketing kan jij met jouw video hét juiste gevoel overbrengen en de aandacht trekken van jouw doelgroep. Een video kan dus een geweldig instrument zijn om jouw verhaal over te brengen aan jouw doelgroep en ze zo beter te binden aan jouw brand.

#video #videoadvertenties #videocommercials #brandstory #branding

Featured Posts
Recent Posts
Archive