Twitter filtert beledigende content

Twitter probeert beledigende content te verbergen.....

Het bedrijf gebruikt drie nieuwe manieren om de content naar boven te krijgen en te verbergen

- De eerste voor de hand liggende manier via een filter welke " beledigende of slechte kwaliteit" tweets.

Beledigende tweets worden niet meer zichtbaar getoond op de tijdlijn en kunnen alleen gezien worden via een speciale knop.

-Daarnaast gaat Twitter moeite steken in het achterhalen van accounts die aangemaakt worden door mensen die eerder een permanente blokkade hebben gekregen. Hiermee wordt er vooral op gedoeld om accounts tegen te gaan die puur gemaakt worden om mensen mee lastig te vallen.

- Er wordt er gewerkt aan een manier om zoekresultaten te filteren. Tweets met gevoelige content en van geblokte accounts zijn niet meer direct zichtbaar in de zoekresultaten. Ook deze tweets kun je nog achterhalen, maar ze zullen niet meer prominent aanwezig zijn.

twitter filtert beledigende content

De aankondiging is op Safer Internet Day 2017. Een dag die in het leven is geroepen om veiligheid op internet te promoten. Op deze manier draagt Twitter haar steentje bij aan een veiligere ervaring voor haar gebruikers.

#twitter #socialmedia #content

Featured Posts
Recent Posts
Archive