CEO The Next Ad: ‘Social commerce zit in de lift’

Het Nederlandse The Next Ad denkt met performance based adverteren via sociale media tevens het buitenland te kunnen interesseren. Inmiddels is het Amsterdamse platform actief in Duitsland, Engeland en Zweden. “Ook Snapchat en Pinterest kunnen interessante platforms worden.”

Oprichter en CEO Achmed Awad, die zijn loopbaan ooit begon als adviseur van bedrijven als Waternet, Yacht en ProRail, zag in 2014 samen met Sander Haarman een gat in de markt. Hij gaf toen al leiding aan advertentiebedrijf Media Injection, waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van grote merken als Heineken, Transavia, en PepsiCo.

Lees meer .....http://www.newslocker.com/nl-nl/branche/online-marketing/ceo-the-next-ad-social-commerce-zit-in-de-lift/view/


Featured Posts
Recent Posts
Archive