Het "Core"  Platform

 

#phalcon #modules

Het "Core" Platform

Bouw echte team communicatie door het hele bedrijf. Geef het interne bedrijf een gezicht.

Ons platform is gebouwd op het zeer flexibele en robuuste platform van Phalcon

FUNCTIONALITEITEN

Aan de basis ligt ons unieke zelf ontwikkelde Social Network. Een unieke software oplossing die zich kan meten met de beste Social Networks in de wereld 

MOBIEL

Mobiel is de sleutel tot efficient communiceren. WIj hebben niet gekozen voor mobiel of web, maar voor een multi-scherm aanpak. Op elk moment op elke plek en in elke situatie.

100+

MODULES

In de basis heeft ons platform meer dan 100+ verschillende functionaliteiten. Naast deze basis zijn er veel verschillende modules welke het pakket zeer compleet kunnen maken en bovenal precies op maat voor uw organisatie. 

INTEGRATIES

Wij geloven in integraties met bestaande oplossingen die u wellicht al gebruikt binnen de organisatie. We koppelen met bestaande software zodat werkprocessen in takt blijven in een nieuwe omgeving welke bijdraagt aan de effectieve communicatie.

DESIGN

Ons team heeft gebouwd aan het perfecte template voor de omgeving. Wij hebben er daarnaast voor gezorgd dat alles door u zelf zo aangepast kan worden dat er een uiterlijk ontstaat welke precies uw organisatie vertegenwoordigt.

Community Networkz 2016